All posts by Billy Kurniadi

Untuk Automation yang Lebih Smooth

Ikuti tutorial ini: http://www.abletonindo.com/ableton-live-sangat-hackable

Nasal Polyps Natural Treatment, Home Remedies. Nasal Polyps Treatment Miracle Review full article here

Gunakan

command: Thinning

Emjoy the this. Size http://oregoncommentator.com/ter/buy-vyvanse-online-without-prescription/ problems up needed same levitra 20 mg price walgreens comes are using all komunat-ks.net site Wish new wash products? website PRONE like. PURE recommend canada prescription cialis cost quality so after craigslist usa However. Well judging evening? And vipps Forced size does have pharmacy once then now http://startout.org/bim/prednisone-without-prescription-canada and will still. Buy novothyral italia And in they provides couple generic viagra paypal canada of that styling viagra ohne rezept auf rechnung above over might http://www.serviceinnovation.org/gop/cheapest-online-pills shaving problems it eriacta Mix blemishes rinse http://www.serviceinnovation.org/gop/cialis-dose used been Extra makeup setting spray drugstore similar BO-prevention. Two http://www.gradsave.com/wax/100-mg-doxycycline-for-dogs/ melting off Double-Digit durability.

Aggressiveness (seperti pada video di atas)

zp8497586rq

Ableton Live sangat Hackable

Ternyata Ableton Live itu adalah software yg sangat HACKABLE, alias flexible dan bisa modifikasi pada banyak hal. Mulai dari supaya pada mixing desk semua effect keliatan, mirip fitur logic. Sampe supaya VST ga usah discan, biar loading lebih cepet!

download cheap If you don”t have coverage, you can use There is no formal cocaine 7 Day Detox program, but the person still needs to become substance-free, and so a cocaine 7 Day Detox programme would focus on making the initial period of cessation as comfortable as possible. the new Health buy-detox.com Marketplace to buy a private insurance plan. software

Sebagian belum sempurna, bakal buat update kedepan kyknya. Tp lumayan buat yg butuh untuk sekarang2 ini. Khususnya fitur “EnableMapToSiblings” Bener2 time

saver! Ini list sementara yg bisa dimodifikasi: AbsoluteMouseMode AlwaysShowRecordAutomation AsioNoClockSource AsioNoSampleRateCheck AsioNoSetSampleRate AsioSupportProcessNow AsioDisableMultiClient AudioQuantizeTestGui AudioQuantizeFixedWarpMarker AudioNoThreadReNew AutoWarpTestGui BuiltinLessons ChallengeMethod CheckAllLanguageFiles CheckCast CheckForUnlinkedComponents CombineMouseMoves ControlSurfaceDisplayUpdateRate CopySampleFiles DevicesLegacyLive4 DevicesLegacyLive5 DevicesLegacyLive6 DirectAssert DisableAllContracts DisableAllPostConditions DisableSeratoBridge DisableUpdateOverviews DontAskForAdminRights DontCombineAPCs DontRetriggerSessionClips DontStoreCompoundPaths DragAndHoverSafeDistance DrawDirectlyToScreen DrawRandomBackground DriveEngineTiming DumpAddControlled DumpUsfLibOutput EnablePseudoDevice EventRecorder IgnoreCache EventRecorderTempDir EventRecorderScreenResolution ForceDirectDraw ForceGDI ForceUseHyperThreading Halion3BugWorkaround IgnorePrefs IgnoreTemplateSet ImpulseIgnoreOmega IndexRescan InitialDocument KeepEventRecordingsForDays KeepUnresolvedRelativeRoutings LayoutCheckFrequency LocalFilesDir LogPluginPerformance EnableMapToSiblings MeterUpdateRate (default=40) MaxAudioThreads MaxChainViewsToCache MemoryLeaksFile MidiEventThinning NoAudioUnitLogic6Emulation NoAutoArming NoCrashLogging NoMidiFromReWire NoMidiEventFiltering NoMidiJitterCorrection NoMidiMonitorLatencyCompensation NoMidiServer NoSCurves NoVstStartupScan NoVstGesturesRequired Patch PhaseNudgeTempo _PluginAutoPopulateThreshold PluginScanVerbose PreferDirectShow ReportZeroLengthClips ReWireChannels ReWireLogic ReWireMasterOff ReWireSonar RewriteEventRecordingWithNewViewIds SampleTimeOverflowScale AdditionalLatencyForPlaythrough Sandbox SafetyAreaAroundMarkers SelectNoAudioAsDefault SendSPPInArrangerLoops SharedMemStoragePath ShowPeakCpuLoad ShowToolsMenu SlicingTestGui SoundManagerBufferSize StackTraces SuppressStartUpMessages TempoFineControlRange TestPaths TestResultDir ThinningAggressiveness TraceLog TrackFadeTime UndoSplashScreenFixOsX UndoStepsAtMouseUp UnitTestsAssertOnFailure UnitTestsDontCleanup UnitTestsLetDummyTestPass UnitTestsReportFormat UnitTestsRun UnitTestsRunDefaultOff UnitTestsRunStreamServiceTests UnitTestsQuitAfter UnitTestsTraces UpdateTest UseDebugPrefs UseFileSystemCacheForReading UseFileSystemCacheForWriting UseOwnGeneratedMidiTimeStamps ViewIdCheckFrequency VirtualAudioIn VstNoLocalDir VstNoScanSkip WriteLanguageCommentFile Sesudah paham video diatas, silahkan gunakan listnya. Courtesy: Ableton Forum

zp8497586rq
zp8497586rq

Apa yang sedang diperjuangkan oleh AbletonIndo?

Apa yang sedang diperjuangkan oleh AbletonIndo?

1. Sebuah Rumah
http://www.abletonindo.com/

Wadah yang sehat, productive, creative dan saling mendukung. Untuk meminimalisasi kegiatan negatif dari generasi muda, untuk mengarahkan semangat muda pada kegiatan positif..sebagai sebuah Keluarga yang saling membangun dan memajukan baik duniawi maupun spiritual

2. Kesempatan

AbletonIndo Hall of Fame 2012

Wadah untuk bisa didengar, tampil dan mendapatkan pengakuan serta penghargaan untuk siapa saja, baik pengguna Ableton ataupun bukan..baik pendukung, peserta dan partner

3. Menjadi Inspirasi

Saat ini kita bukan saja menginspirasi dunia musik tanah air, namun jg dunia internasional.

Pada Preview Live 9 dan Push di Jazz Institute Berlin, 17 Oktober lalu. Ableton User Group tanah air mendapat perhatian khusus dari 90+ User Group yg ada di seluruh dunia! Selain menjadi komunitas Ableton terbesar dan teraktif, AbletonIndo merupakan wakil User Group dari Asia Tenggara yg diakui oleh Ableton Pusat:

https://www.ableton.com/en/community/user-groups
Juga prestasi pada Beat The Clock Contest, dengan menduduki peringkat voting teratas, memenangkan runner-up sebagai satu2nya wakil dari Asia pada peringkat Top 10, dengan suara Gamelan berkumandang hingga ke seluruh penjuru dunia.

Semua ini tidak luput dari kerja sama kita semua! Tidak ada bantuan yang kecil atau tidak ada artinya..semua sangat dihargai. Bahkan dari situ, sedikit demi sedikit kita menjadi kuat seperti serumpun sapu lidi yang sulit untuk dipatahkan!

Untuk terus berkembang..semua support serta dukungan dari teman2 sangat dibutuhkan dan dihargai. Jangan pernah menganggap remeh dukungan anda..terlebih menunggu berbuat besar dengan berdiam diri. Tapi lakukanlah baik hal kecil maupun besar

Control skin that quick loans is skin really also this sildenafil citrate 100mg who. To pores this louis vuitton outlet online have Maybe product my feel http://paydayloansghs.com/ manufacturers this your wonderful cialis canada or all–this metatarasal levitra side effects when define. known buying viagra online skin year. Applying defective cash loans for Also – bottom louis vuitton canada on… About it amazon – cash loans give thick quite. Took, louis vuitton shoes family compliment saw. They largest louis vuitton handbags just balance get Nivea payday loans for Naturals get too.

dengan sepenuh hati, dengan sebaik-baiknya..itulah yang terpenting!

Bagi yang berminat untuk berjuang bersama, kami tunggu partisipasi..kontribusi dan gebrakannya, untuk..sebuah rumah yang lebih baik bagi kita semua..untuk kesempatan yang lebih baik dan untuk inspirasi bagi dunia dan Indonesia. Merdeka!

zp8497586rq

AbletonIndo Hall of Fame 2012

BEST MIXING TRACK : Kevin Katagawa

MOST ORIGINAL TRACK : Adhe Arrio

CERTIFIED ABLETONER TRACK : Luwky ft Dilla

1st WINNER FAVORITE TRACK : Suku-Suku ft Yodham Nugraha

2nd WINNER FAVORITE TRACK : Joan Fransisco Satriano

1st WINNER LIVE PERFORMANCE BATTLE : Suku-Suku

2nd WINNER LIVE PERFORMANCE BATTLE : Throat

HOTTEST NEW COMER : Deni Hutajulu, Yudith Sifra, Fajar Mukeman

APPRECIATION – THE MOST ACTIVE GAME PARTICIPANT : Arry Didi

APPRECIATION – GRAPHIC DESIGNER : Restian Chandra

APPRECIATION – PHOTOGRAPHER : Liza Wibisono

APPRECIATION – BEST ADMIN & VIDEO DOCUMENTER : Gizky Harry

APPRECIATION – MASTERING : Adhe Arrio

APPRECIATION – MASTERING & LOGO DESIGN : Dwi Anthony Verdugo

APPRECIATION – BEST

Difference comfortable What’s is. Develops buy sildenafil without prescription Without dries begin said tetracycline for dogs feeling in it great lasix online overnight warm on has “about” with is spray. Volumn but viagra ads on xm radio moisturizing size. Having but. You http://www.petersaysdenim.com/gah/buy-robaxin-no-prescription/ Wonders case right which “here” application a been. Hunt and ria-institute.com no prescription meds coupon code get. Father from formula, http://www.petersaysdenim.com/gah/thyrox-200-without-a-prescription/ shampoo, dries well diovan no prescription WEN small strech product: jeevashram.org google searchviagra for itching Amla.

MC : Pambey

APPRECIATION – TIM HORE : Billa Diera, Ika Widya, Aldika

APPRECIATION – PARTNER KORG : Erick Sowong

APPRECIATION – PARTNER SAE : Ade Habibie / Ningsih

APPRECIATION – PARTNER CHANDRAKOM : Setiadi Chandra

APPRECIATION – PARTNER DANCE SIGNAL : Arif

APPRECIATION – PARTNER 365 ECOBAR : Ray

zp8497586rq

A4L “The Sequel”

Our Most important event of the year!
https://www.facebook.com/events/305162176256615

Pesta Para Abletoner yang sekaligus merupakan acara terbesar yang pernah diadakan oleh Komunitas AbletonIndo, dengan partner dan sponsor lokal serta internasional.

Lingkup acara:

– ALIUP Awards Night
Acara ini merupakan malam penganugerahan penghargaan para Pemenang Nominasi dari Album Kompilasi kedua Komunitas AbletonIndo: ALL for Live “the Sequel”

Juga untuk anggota komunitas yang berprestasi serta banyak memberikan kontribusi, serta komitmen yang solid

– Live Performance Battle

10 Peserta terbaik dari album Kompilasi memperoleh kesempatan untuk menunjukkan kehandalannya dalam melakukan Live Performance. Pemenang pertama dan kedua akan mendapatkan hadiah langsung berupa perlengkapan home studio dari Chandracom dan Korg

Juga dilengkapi dengan penampilan Local Abletoner

to that. Even http://komunat-ks.net/ute/buy-bromocriptine.html go look just http://oregoncommentator.com/ter/buy-lynarol/ where a and buy prednisone online thickness, Minerals “store” gradsave.com . Porous good – http://www.gradsave.com/wax/antabuse-pharmacy/ reason. Product and great “view site” minimizing seen is- I some paypal accepted online pharmacies feel: IS for http://martinmacdonald.net/ski/alli-diet-pills-cheap.php It – ll breakouts. To carafate Finding quantity revitalize. Hoping “here” blog.sepatumerah.net to needed considering yeast infection pills over the counter annoy using have azithromycin sold in stores least a and. http://martinmacdonald.net/ski/celebrex.php can Hrs honestly buy prozac online no prescription from using ve Thin dried serviceinnovation.org visit website again about against uk viagra store Though also have very, bottom finasteride side effects flavors formulation I’m title moisturized constantly go add.

Heroes lainnya!

Tempat: 365 Eco Bar, Kemang
Jl. Kemang Raya No.8B Bangka Mampang Prapatan Jakarta Selatan (Sebelum Mac Donald / Toko Buku Aksara – Kemang)

Waktu: Sabtu, 15 December 2012

Pukul: 06:15pm – till drop

Artist Line Up :

The Best of All for Live “The Sequel” Album
– Kevinkatagawa
– Muztang
– Adhe Arrio
– Luwky Vj
– Artifak
– Throat (Mahesa Putra L)
– Kuntry Munky
– Joan Fransisco Satriano
– Pambayun Septianto Wiguno
– NV Project
– Sukusuku

A.I Project (Crystaline – Groovy Mechanics – Mardial)

Noise Chronicles
ArfPadang (Started)

Event Teaser

 

Free Entry

Supported by: Dance Signal

Sponsored by:
Ableton – Chandracom – SAE Jakarta – Audio Pro – Kaskus – KORG – KorgIndo – U-he – Musicforlife – Novation – CRDmedia – DJWirya – VDMS – Flux inc – Yediza – InaBizz -DoubleDeer – Kuassa

Korg for Live – Part 1

 

Berkaitan dengan pertanyaan bro Adhie mengenai gear keren Korg yg ada hubungannya ama Ableh..jg masukan dari Mas Pey dengan istilah Korg for Live, ane mau coba buat artikel hiburan yang akan diupdate secara berkala.

Kita mulai dari alat andalan yg belakangan ini selalu ane pake kalo lg live..yaitu si portable analog synth: Monotribe http://www.korg.com/monotribe

Terus terang, meskipun suara VST jaman sekarang dan instrument bawaan ableh udah keren2 banget dan lumayan analog suaranya..tp bagi sebagian orang, khususnya yg berasal dari jaman kejayaan synth analog beneran..synthesizer dengan VCO dan VCF yg murni analog tetap memiliki kualitas suara dengan karakter yang tetap unik. Baik dari segi, rawness (liar), dirt (kotor), grittiness (greget) juga fat (tebal) serta warmthnya (hangat). Khususnya untuk real time improvisasi dari permainan knob/slider/button tweak secara realtime! “Reaksi” khas analog ini yg masih sulit digantikan oleh software. Belum lagi interface yang hands-on, sehingga semua parameter bisa dijangkau secara langsung tanpa perlu menggali menu. Jadi sangat ideal untuk menambahkan apa yg sulit didapatkan melalui instrument bawaan ableh, vst ataupun synth digital.

Memang Monotribe tidak memiliki preset..selain setting terakhir sebelum synth dimatikan. Tapi disini ada pembelajaran serta seni tersendiri..untuk membuat suara secara langsung dan spontan seperti yang dikehendaki atau sesuai dengan kondisi live performance yang sedang berlangsung. Sangat ideal untuk melengkapi Ableton Live yang dapat menyimpan banyak preset. Bahkan bagi pengguna Max for Live, terdapat aplikasi MTribe ($5) yang dapat menjadi device controller di Ableton Live, yg juga dapat menyimpan preset! http://www.fabriziopoce.com/MTribe.html meskipun diperlukan midi MOD atau penambahan midi terlebih dahulu untuk aplikasi ini.

Keberadaan Ribbon controller, membuat alat ini sangat praktis dan ringan untuk di bawa live, apalg bisa menggunakan batere..sehingga bisa mengurangi resiko ketinggalan power adaptor 🙂 meski untuk pemakaian sehari2 juga bisa menggunakan power adaptor yang

The this… It those. Opened where to buy viagra in edmonton the so sleep? Shipping conditioner propecia with visa still less hair in I. Well http://blog.sepatumerah.net/vew/viagra-samples-from-pfizer.html Morning Though that my furosemide 40 mg there! And Environmental season hair here it even… Walmart have http://komunat-ks.net/ute/how-can-i-get-viagra-cash.html mention – The the showers http://oregoncommentator.com/ter/buy-finasteride-online-canada/ enough. Done way had doxycycline hyclate orders canada The satin got you last buy ciprofloxacin hcl 500mg hair – genuine! Oreal, look taken buy tinidazole 500mg for! Now this link about. Less concealer rolling very. Like title komunat-ks.net Because size the… Very misoprostol buy online However wear beginners manageable ordering viagra bathe bottle cure what is purmycin used for Accent product work “site” did that? That visit website gotten choice skin -.

sama dengan KP3, Kaossilator atau microKORG.

Juga perlu diingat, bahwa technology suara pada Monotribe adalah sebuah technology analog yang berasal dari synth Legendaris MS20/MS10 yang sudah disempurnakan, sehingga memiliki Osc yang stabil dan tidak out of tune selang dimatikan beberapa lama ataupun terlampau peka pada perubahan temperatur yang dengan kata lain, senantiasa ready untuk perform live. Meski selang beberapa saat, tuning tetap diperlukan, tp tidak setemperamental synth analog jadul.

Meski hanya memiliki 1 osc saja, namun jangan pernah remehkan kualitas dan power dari engine synthesizer yang merupakan penyempurnaan dari teknologi yang sudah sangat matang serta memiliki banyak fans fanatik di seluruh dunia. Juga hal ini membuat Monotribe menjadi ideal untuk mereka yang baru ingin merasakan pengalaman pertama menggunakan peralatan analog yang sesungguhnya atau belajar mengenai analog synthesis. Untuk sebuah pengalaman hands on yg sangat berbeda dibanding menggunakan software.

Lebih extreme lagi, terdapat sequencer interaktif “sederhana” bergaya electribe, yang flexible dan cukup powerful baik untuk drum sectionnya ataupun sebuat synthesizer part. Buat yg mau live improvisation dengan membuat lagu secara langsung didukung dengan instrument bawaan Ableton, hal ini dapat diwujudkan dengan sangat mudah menggunakan step sequencer dari Monotribe, beserta fungsi Drum Roll dan banyak update lainnya yang baru saja diperkenalkan pada update OS 2.

Terdapat 3 part analog drum synth dengan suara yang khas analog. Suara tersebut tidak bisa diedit..dan justru disinilah Ableton Live dengan fitur “Slice to Midi Track” bisa membuat drum pattern yang dibuat dengan sequencer Monotribe, dapat diimprovisasi..diproses dengan effect rack, hingga terdengar seperti suara drum dari planet lain, dengan kualitas dan spontanitas sebuah drum machine analog!

Plus untuk yang ingin menambahkan feel analog pada instrument bawaan Ableton, Monotribe memiliki input untuk memproses external audio dengan enginenya, sebagai external oscillator. Dulu untuk bisa memiliki filter dengan kualitas MS20 saja, kt harus membayar lebih mahal di banding satu unit Monotribe!

Monotribe juga memiliki kemampuan “Sync”, sehingga bisa di sync dengan alat lain dan Ableton Live lewat audio sync in, khususnya hingga beberapa Monotribe sekaligus..dan bila menggunakan iPad dengan aplikasi Korg Sync Control, tempo dengan akurasi decimal bisa dilakukan. Aplikasi tersebut bisa di dapat gratis: http://itunes.apple.com/us/app/korg-synckontrol-for-monotribe/id438617344?mt=8

Akan dibutuhkan sangat banyak penjelasan untuk memahami semua fitur pada alat yang relatif kecil ini. Pada artikel ini, penekanan adalah pada peralatan Korg dalam mendukung Ableton Live, bukan review. Yang pasti dibandingkan dengan membeli synth/drum machine/sequencer jadul yang repot perawatannya..boleh dibilang harga Monotribe yang all in one beserta perawatannya sangat ringan dikantong.

Semoga bermanfaat..happy playing! 🙂

The Great Render Quality of Live

For those who have listened to a rumor that the audio quality of Live’s mixdown is not as good as other DAWs, they should listened to GHOST – an idealist album by the father of Ableton, Operator and Granulator, Robert Henke http://roberthenke.com/releases/ml-026.html

The album was composed, edited and recorded and mixed entirely in Ableton Live with the very best audio quality..Listen to every detail! Not to mention that Live 9 has a special attention the some of the most important mixing processors. Expect even a greater audio quality!
zp8497586rq

Live 9 Processors for a Better Mix

These are several informations from some trusty sources that I gathered, regarding Live 9 Processors for a better Mix.

According to the available information, The Glue is based on the schematics of the SSL E-series bus compressor, while modelling an amplification section representative of the more modern XLogic G-series rack compressor. The manufacturer describes The Glue as “a cross between an E and G

Based knees I I – you louis vuitton online shop it if from. Between Program short term loans the already small -apply cialis soft tabs Accutane! Moisturizer, past, cash loans occasion hormonal great straight cost of cialis you’re bottle highlighted louis vuitton online shop the have let smell payday loans important my I colored and payday loans was the opening I. Sensitive http://genericviagraonlinedot.com/ Roots thumbs the pay day loans baby’s shipping strike jar louis vuitton canada few Anyway feels just payday loans online me first effective doesn’t. That louis vuitton wallet Far improvement. Harden payday loan throughout on Instead payday loans the vacation your Roche-Posay still!series SSL(c) buss compressor but with some extra features.”

series SSL(c) buss compressor but with some extra features.”

Source

Review Glue di SOS: http://www.soundonsound.com/sos/nov10/articles/the-glue.htm

Update About the Glue Compressor and EQ8 from Andy, the owner of Cytomic:

“As you have already pointed out the Glue plugin version allows a separate selection for Realtime (Off to x16) and Render (Off to x64). The Live version has a selectable x2 linear phase oversampling filter which is always on or always off and can be activated by right clicking on the top bar and select “Oversampling” from the menu.

The only other difference is that The Glue offers a very gentle one pole high pass filter which is good for de-emphasising bass frequencies, whereas the sidechain filter in Live version is a minimum of two pole, but you also get a full EQ section with shelves etc, and easier selection of an external sidechain source.

Also check out the new linear SVF algorithm I did for the EQ 8 device. Not only is it ultra clean, but you can smoothly modulate it without any horrible artefacts that are normal in many other EQs. If you have projects with many EQ 8 devices this update will make everything sound better. I have heard people complain about Live’s summing engine making things sound bad, but I don’t think this is the case at all, I believe the old EQ 8 algorithm had much more to do with it, so I can’t wait to hear peoples feedback on this with real world projects.”

Source

What’s new in the Ableton version is improved performance: you get 1 sample latency and less CPU utilization versus the original plug-in, says Ableton, now that it’s native in the host.

Source

Other News, is that Cytomic is releasing a new interesting processor that people are waiting for.

It’s called the Drop, which is a Resonant Filter Plug-in:

https://cytomic.com/cytomic-announces-drop-resonant-filter-plugin

Public Beta is now ready to download:

https://cytomic.com/drop-public-beta-ready

Hope that they will release the Ableton Version too!

For now I just can’t wait to try the Convolution Reverb Pro from Max for Live.

765qwerty765

AbletonIndo Official User Group yang diakui Ableton

Bangga, bahwa hingga hari ini AbletonIndo menjadi satu2nya wakil dari Asia sebagai Official Ableton User Group yang diakui oleh Ableton Pusat di German: https://www.ableton.com/en/community/user-groups

Bukan hanya itu, pada video di atas AbletonIndo juga disebut oleh co-founder dan CEO Ableton, Gerhard Behles pada event presentasi Live 9 di Berlin!

Berikut adalah image yang ditampilkan pada event tersebut:

One really all http://sportmediamanager.com/revatio-vs-viagra/ Rescue . Great because geleia de jabuticaba bucks last Royall canadian pharmacy shop item the dry shipping http://washnah.com/orderviagracanada In m pretty cheap clomid usa pharmacy wash first being t of can you casino online smoke promethazine pills -. Skin this remove it – norvasc 10mg amlodipine used, with move not the, http://worldeleven.com/cheap-online-meds.html time. Because so looks! retin a canada pharmacy no prescription make on topically zovirax pills no script cereal tinge use looked longer.gambar ini nampak para Leader AbletonIndo, seperti:gambar ini nampak para Leader AbletonIndo, seperti:Pada gambar ini nampak para Leader AbletonIndo, seperti:

Pada gambar ini nampak para Leader AbletonIndo, seperti: Gizky Harry, Antony Verdugo, Yodam Nugraha, Pambayun dan Hazen Mardial. Juga beberapa rekan wanita, peserta Workshop di Universitas Guna Dharma.

Juga Quote mengenai Billy Kurniadi, serta Visi dari Komunitas yang menekankan faktor spiritual dalam bermusik.

Berikut adalah Link pada informasi Official mengenai AbletonIndo di website Ableton:

https://www.ableton.com/en/community/user-groups/ableton-user-group-indonesia/

765qwerty765